20 C
Struga
Sunday, May 29, 2022
дома Текст-Колумна на Демир Равманоски

Текст-Колумна на Демир Равманоски

  УТРИНСКА ХИПНОЗА

  Ние сме уммет на кој во Кур'ан му пишува "жими утрото", но повторно стануваме кај ручек, го читаме ајетот "жими времето", но повторно го...

  РАВМАНОСКИ: Денешно општество- Денешни муслимани (21 век)

  Пишува: Демир Равманоски ДЕНЕШНО ОПШТЕСТВО-ДЕНЕШНИ МУСЛИМАНИ (21 ВЕК) Знаењето е светло кое ни го трасира патот и ни го олеснува.Човекот што има знаење полесно ги надминува...

  РАВМАНОСКИ : “Кои добри и лоши нешта го опкружуваат нашето општество?“

  Пишува: Демир Равманоски Кои добри и лоши нешта го опкружуваат нашето опшество? Човештвото уште од своето создавање па се до ден денешен е во постојана борба...
  error: Alert: Content is protected !!