20 C
Struga
Sunday, May 29, 2022
дома Наше видување

Наше видување

    ЖИВОТ ЗА СИТЕ ИЛИ САМО ЗА НЕКОИ (7 дел): За новo-старите реформи во начинот...

    Имено на информација на еден наш сограѓанин кого одредена политичка партија како и на многумина веќе во повеќе наврати му ветувала за вработување ,...
    error: Alert: Content is protected !!