3 C
Struga
Friday, January 28, 2022
дома Колумна на Др. Суада Вујичи

Колумна на Др. Суада Вујичи

    Колумна на Суада Вујичи: Од историјата и страдањата на Палестина

    Најпрво би сакале да и се заблагодариме на г-ца Суада Вујичи - Дипломиран инжинер по медицинско лабараториска дијагностика, што одлучи со своите колумни-анализи да...

    Колумна на Суада Вујичи: Локалните избори во Турција и грешките на Ердоган

    Најпрво би сакале да и се заблагодариме на г-ца Суада Вујичи - Дипломиран инжинер по медицинско лабараториска дијагностика, што одлучи со своите колумни-анализи да...
    error: Alert: Content is protected !!