3 C
Struga
Friday, January 28, 2022
дома Туризам

Туризам

    Италија ќе претвори затворски остров, во туристичка атракција

    Напуштен вулкански остров, кој се наоѓа во архипелагот Понтино, во Тиренско Море, каде што пред 56 години се наоѓал функционален затвор, италијанските власти планираат...

    Нова туристичка дестинација во Турција: “Необично обликувани карпи на градот Сивас”

    (Дубаи - Портал) - Ако ви се случи да се најдете во централниот дел на Анадолија на периферијата на Сивас, ќе видите необично обликувани...
    error: Alert: Content is protected !!