3 C
Struga
Friday, January 28, 2022
дома Корон авирус

Корон авирус

    Коронавирус: „Пандемијата постои, но човечката глупост… “

    Веројатно малкумина знаат дека грипот заболува повеќе милиони луѓе секоја година, во Италија (Italia) и предизвикува повеќе од 8000 илјади смртни случаи само во...
    error: Alert: Content is protected !!