3 C
Struga
Friday, January 28, 2022
дома Апел за помош

Апел за помош

  Семејството бара помош: Исчезнат е ресенчанецот Ислам Лумани

  На социјалните мрежи се споделува апел за помош за момче од Ресен кое исчезнало деновиве и се бара. „Во недела (21.03.2021) во 10 часот наутро...

  Апел за помош: На малиот Андреј и татко му Љупче, им треба помош

  Љупче е самохран родител на малиот Андреј. Тие двајца имаат потреба од голема помош посебно од хуманите граѓани. Во емисијата „Срце на дланка“ Љупче рече дека...

  Месна Самоуправа Пласница: Апел за помош

  Почитувани, Ве известуваме дека денес 19.05.2020 година, две социјално ранливи семејства започнаа со изградба на куќи. Семејството на Раим Насуфоски Семејството на Мујо Босанец Овие две семејства...
  error: Alert: Content is protected !!