20 C
Struga
Sunday, May 29, 2022
дома Колумна на дип.педагог Сафет Беќироски

Колумна на дип.педагог Сафет Беќироски

    Беќироски: „Образованието е темел на секое општество“

      За да уништите еден народ или држава доволно е да го уништите образовниот систем. Оваа позната изрека јасно ја отсликува реалноста во која живееме...

    Беќироски: „Новинарство по мерка, на владеачките елити“

    „Една од основните работи кои треба да ги знае еден новинар, е таа дека тој со својата етика и морал кои ги поседува им...
    error: Alert: Content is protected !!