20 C
Struga
Sunday, May 29, 2022

    Фонд за обнова на ЕУ: 30 милијарди евра, за 5Г мрежата и воената индустрија

    Иако „кризата од коронавирусот“ продолжува да предизвикува разорни социо-економски последици и во Италија (Italy), голем дел од „Фондот за обновување“ не е наменет за...

    Швајцарија: Дискусија за негативните ефекти на 5Г мрежата, врз човековото тело

    Резултатите за негативните ефекти на безжичното зрачење врз човечкото тело предизвикаа стравувања во врска со технологијата 5Г (5G) во Швајцарија (Switzerland). Земјата го предводи воведувањето...
    error: Alert: Content is protected !!