17.1 C
Struga
Tuesday, September 28, 2021
дома Политика

Политика

    Пренасочување на вниманието

    „Клучно е да се спречи разбирањето и да се сврти вниманието од изворот на нашата влада за да можат елитните групи да дејствуваат без...
    error: Alert: Content is protected !!