20 C
Struga
Sunday, May 29, 2022
дома Колумна на Елена Ристеска

Колумна на Елена Ристеска

    РИСТЕСКА: Ги губиме ли најубавите природни богатства во Македонија?!

    Планетата земја и природните богатства несомнено почнуваат да постапуваат како ние со нив, негрижата од надлежните овој пат ни покажува и докажува дека несомнено...

    Колумна на Политиколог Ристеска: Како посебната ,,четврта власт” мас-медиумите влијаат врз корона-кризата?!

      Корона-кризата, еден од позначајните предизвици на 21-виот век, а несомнено глобален предизвик за 2020 година, пандемијата со коронавирусот или уште т.н КОВИД–19, е потенцијална...
    error: Alert: Content is protected !!