11 C
Struga
Thursday, November 30, 2023
дома Животни

Животни

    / Видео / Лов на тигарот Амур: Sвер кој сее страв, во крајбрежниот регион...

    Експертите се обидуваат да го фатат тигарот Амур (Amur), кој од јануари напаѓа кучиња во неколку села во регионот на Приморје и вешто избегнува...
    error: Alert: Content is protected !!