11 C
Struga
Thursday, November 30, 2023
дома Студија

Студија

    Студија: Популацијата на кафеавите мечки на Пиринеите е најголема во последниот век

    Шемата за повторно населување на кафеави мечки на Пиринеите покажува знаци на успех, при што во 2021 година се идентификувани 70 единки, што е...
    error: Alert: Content is protected !!