11 C
Struga
Thursday, November 30, 2023
дома Слобода на говор

Слобода на говор

    Илон Маск сака да ја провери автентичноста на сите вистински луѓе на „Твитер“

    Се појавуваат првите грижи за преземањето на „Twitter“, од Маск, бидејќи тој изјави дека сака „да ги автентицира сите луѓе на платформата“. Засега не...

    Откриени стравувањата на директорите на „Твитер“, поради Маск

    Протечените информации од состанокот на персоналот на „Twitter“ за да се разговара за преземањето од страна на Илон Маск, покажуваат дека директорите станале емотивни...
    error: Alert: Content is protected !!