3 C
Struga
Friday, January 28, 2022
дома Ваши реакции и Известувања..

Ваши реакции и Известувања..

  МС Подгорци започнува со воведување на рестрикции во снабдувањето со вода

  Сметајќи на се зголеменатапотрошувачка на вода за пиење и друга намена, како и зголемената потрошувачка на вода која се искористува се по нерационално(диви чешми,...

  Месна Самоуправа Подгорци : Известување !! (Фото)

  Почитувани! Советот на Месна Самоуправа Подгорци на одржаната седница на ден 16.01. 2016 година гo донесе следниот заклучок: Седницата се состоеше од една точка на дневен...

  На 5 минути со комуналците на Подгорци ( Наша анкета)

  Имајќи ја во предвид анкетата која се однесуваше на прашањето дали сте задоволни од комуналните дејности во вашата населба, повеќето наши анкетирани учесници изјавија...

  АНКЕТА: Водата во Подгорци добра за пиење, што со Лабуништа, Боровец и Октиси?

  Почитувани, вчера заврши месечната анкета на Дубаи Портал, која се однесуваше за тоа дали квалитетот на водата за пиење кој се користи во населбите:...

  За тажната слика на мојот и твојот пат… или како што велат за “Хокејот...

  По, се што ни се случи и случува, изгледа како зимата да не “изненади“ во Декември. Кој можеше да очекува дека во Декември ќе...

  ( Видео) Забележано од акцијата за расчистување на населба Подгорци од паднатиот снег,

  Имајќи го во предвид снежното невреме кое во претходните денови ја зафати населба Подгорци, како и одредени делови од нашава општина Струга, на 30.12.2014...
  error: Alert: Content is protected !!