3 C
Struga
Friday, January 28, 2022
дома Од наши соработници

Од наши соработници

  РЕЏЕПИ: Неискористена шанса

  На оние кои повикуваат на бојкот, интересот не им е Македонија! Ниту името, ниту јазикот, ниту идентитетот, ниту перспективата која младите ќе ја имаат...

  РЕЏЕПИ: Вистинските следбеници на Крушевскиот Манифест

  Ова повеќе ми наликува на манифест пишан од Zoran Zaev отколку на оние кои лажно се китат со перјето на илинденците. По делата се...

  ОД НАШИ СОРАБОТНИЦИ: (Стојан Кукунешоски): Целодневна Екскурзија во Албанија

  Членовите на Извршниот одбор и претседателите на комисиите,во саботата на 28 ноември,во утринските ноемвриски денови,иако облачно но многу пријатно за прошетка од двете страни...
  error: Alert: Content is protected !!