20 C
Struga
Sunday, May 29, 2022
дома Парламентарни избори 2016

Парламентарни избори 2016

    (Видео) СДСМ и коалициониот партнер ПЕИ во посета на Подгорци

    “Како и што ви ветив минатиот пат, дека за кратко време  повторно ќе дојдам во овие наши преубави краишта во Македонија, каде секогаш сме...
    error: Alert: Content is protected !!