11 C
Struga
Thursday, November 30, 2023
дома 3a DUBAI - About DUBAI

3a DUBAI - About DUBAI

    Нешто повеќе за Дубаи.

    Дубаи (арапски: دبيّ‎, Дубај) е еден од седумте емирати во Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ). Тој се наоѓа јужно од Персискиот Залив на Арапскиот Полуостров....
    error: Alert: Content is protected !!