(Видео порака ) Со поздрав од Улкер Арената – (Турција) до Дубаи Портал

0

Дека сепак Dubai Portal, ја има подршката и од нашинците во Турција како и нашите од Македонија, зборува и оваа порака ( поздрав)  која би сакале да ja споделиме со вас односно овој прекрасен поздрав од нашиот познат и драг пријател и соработник Масаро кој на ваков прекрасен начин ни го пренесе и амбиентот од денешново турско фудбалско дерби од Улкер арената натпревар помеѓу Фенербахче – Бешикташ, на нашиот драг пријател му посакуваме се најдобро и благодариме за убавите зборови и ИншАллах се гледаме, и уште еднаш му благодариме за подршката која на ваков начин ни ја даваат, што за нас ни причинува посебна чест и задоволство, кога околу нас имаме вакви прекрасни луѓе.

Уште еднаш поздрав до Масаро и Турскиот народ.