Тешка сообраќајка во близина на Каменоломот – Гостивар

0

Тешка сообраќајка го отежна сообраќајот во близина на Каменоломите пред Гостивар.

Имено како што информираат случајни минувачи се случувала вистинска драма.

Комбе кое превезувало патници е излетано од коловоз како и ПМВ Голф 4, причините се непознати, како и во каква здравствена состојба се учесниците во сообраќајката.

Екипите на МВР се на терен.

Фотографии од случајни минувачи

Извор:porta.mk