Пред четири месеци, напишавме текст за магнетните супстанции што се наоѓаат во вакцините за КОВИД и магнетите што се лепат за кожата на вакцинираните. Тоа беше мојот најчитан текст, виден од над 220.000 луѓе. (Линк) Тогаш сѐ уште не знаевме за што станува збор. Во меѓувреме, се појавија многу нови и уште поалармантни информации за тоа што има во вакцините. Ние  ќе се обидеме да пренесеме дел од тоа во овој текст.

Бидејќи составот на вакцината „Ковид“ сѐ уште е официјално таен, спроведени се неколку независни студии, од научници кои успеале да дојдат до неискористена вакцина (што не е лесно), додека некои други научници ја проучувале крвта на вакцинираните. Главното откритие на сите овие студии, и супстанцијата околу која сѐ  се врти, е графен оксид.

Оваа супстанца се најде во сите проучени mRNA вакцини, од сите производители, како главна состојка, што е над 99% во вакцината. Исто така бил пронајден и паразитот Trypanosoma cruzi.

ШПАНСКА СТУДИЈА

Во јуни 2021 година, научниците од Универзитетот во Алмерија беа првите кои заклучија и објавија дека mRNA вакцините за Ковид се состојат од огромно мнозинство на графен оксид. Оригиналната студија преведена на англиски јазик можете да ја видите овде.

ИСПИТУВАЊЕ НА Д-Р РОБЕРТ ЈАНГ

Потоа имаме независно испитување спроведено од славниот д -р Роберт Јанг. Неговиот документ можете да го видите овде.

Тој користел различни техники за тестирање електронска микроскопија, но заклучокот бил ист – графен оксид е најприсутната супстанција, заедно со многу други супстанции што не се декларирани од производителот. За полесно разбирање на документот, погледнете го ова концизно видео или целото интервју во кое д -р Јанг поминува низ тој документ и детално објаснува што открил. Тој вели дека Фајзер знаел во студиите каде завршиле честичките од вакцината: 70% во јајниците, 20% во коскената срцевина и 10% во срцевиот мускул. Тој објаснува како ова може да се програмира со помош на нуклеински киселини.

Тој претпоставува дека станува збор за прикриена стерилизација на луѓе, потоа зголемување на леукемични заболувања со уништување на коскената срцевина и напад на срцето, што потоа предизвикува проблеми со срцето. Неговите тврдења се поткрепени со фактот дека миокардитисот (воспаление на срцевиот мускул) се повеќе се официјално пријавува како несакан ефект на вакцината „Ковид“, особено кај помладите мажи. А за останатото, ќе дознаеме за неколку години, дали (или кога) постои масовна неплодност кај жените и ширење на леукемија.

Тој тврди дека Фајзер знаел во студиите каде завршиле честичките од вакцината: 70% во јајниците, 20% во коскената срцевина и 10% во срцевиот мускул. Тој објаснува како ова може да се програмира со помош на нуклеински киселини. Тој претпоставува дека станува збор за прикриена стерилизација на луѓе, потоа зголемување на леукемични заболувања со уништување на коскената срцевина и напад на срцето, што потоа предизвикува проблеми со срцето. Неговите тврдења се поткрепени со фактот дека миокардитисот (воспаление на срцевиот мускул) се повеќе се официјално пријавува како несакан ефект на вакцината „Ковид“, особено кај помладите мажи. А за останатото, ќе дознаеме за неколку години, дали (или кога) постои масовна неплодност кај жените и ширење на леукемија.

Д -р Јанг тогаш вели дека во внатрешноста нашол и микроскопски паразит – Trypanosoma cruzi. Со едноставно истражување, можете да откриете дека Trypanosoma cruzi е паразит кој претежно живее кај животните, а кога ќе влезе во човечкото тело, тој најмногу напаѓа – миоцити, или клетки на срцевиот мускул! Значи, повторно врската со срцето и миокардитис кај младите луѓе. Покрај тоа, д-р Јанг шпекулира дека ова е веројатно причината зошто ивермектин е толку ефикасен кај некои луѓе во лекувањето на наводните симптоми на Ковид, бидејќи ивермектин е всушност анти-паразитски лек. Коцките се наредени, едно по едно. И сега доаѓа најголемата.

Бидејќи основното прашање е зошто некој би го направил сето ова? Според досегашните информации, би можеле да заклучиме дека тоа е – далечинска контрола на луѓе. Во оваа статија, објавена од Фондацијата Рокфелер, можете да видите како научниците, по многу неуспешни обиди, сепак го воспоставија најдобриот метод за контрола на умот, а тоа е т.н. магнетогенетика или радиогенетика.

Написот објаснува како научниците успеале да воспостават целосна контрола врз глувците, нивните функции на срцето и мозокот. Тие го направија ова користејќи феритин, магнетниот протеин за кој пишувавме погоре (врска на врвот). Користејќи генетски дизајниран вирус, тие воспоставија влез во мембраната на невроните и го контролираа користејќи радио бранови и машина за магнетна резонанца. На кратко, тие далечински го контролираа глувчето, можеа да го направат гладно, луто, среќно, мирно, што сакаат. Оксидот од графен не е споменат во таа статија за Рокфелер, но принципот е ист. Ако човечкото тело е исполнето со супстанции кои имаат магнетни и електромагнетни својства, тогаш овие супстанции потоа можат да се делуваат од далечина, преку различни фреквенции.

Се разбира, алудираме на 5G мрежата, која тие толку брзаат да ја инсталираат во сѐшто, од улични светилки до сателити. Тоа е широка тема, и постои објавена студија од 2015 година, во која научниците откриле дека магнетните импулси можат да влијаат на мислите и однесувањето на луѓето, дури и на нивните верски убедувања.

Д -р Јанг зборува за многу други интересни работи за кои немаме простор. Од особен интерес се патентите што ги споменува, во кои се патентира далечинско читање на статусот на вакцинација и следење на контактите со луѓе.

ШТО Е ГРАФЕНСКИ ОКСИД

Клучното прашање е, што точно е графен оксид. Едноставно кажано, тој е јаглерод во најтенката форма, дебел само 1 атом. Тоа е ултра-тенка и силна супстанција, според некои критериуми е најсилниот материјал познат на човештвото. Откриен е во 2010 година и за тоа откритие е доделена Нобеловата награда. Тој е одличен проводник за електрична енергија и реагира на магнети како и сите метали, но и на радио бранови. Има повеќе индустриски апликации, се става во автомобилски бои, соларни панели и слични производи за кои е потребна сила. Исто така се користи во медицината, и токму во вакцините, иако е многу токсична (отровна) супстанција. Постојат бројни научни студии, статии и патенти кои го потврдуваат ова:

Зошто некој би ставил таков отров во вакцина е прашање на сите прашања, но тие сепак го ставиле. Погледнете како реагира ова шише вакцина кога  ќе му пријде магнет.

Сега погледнете како реагира графен оксид на електричен напон

Погледнете како реагира на магнетот (забележувајќи дека не можеме да потврдиме дали е графен оксид или некој друг ферофлуид – течен метал)

Сега споредете го тоа со оваа реакција на вакцинираното лице на местото на инјектирање. Во ова видео можеме точно да видиме како магнетот ја привлекува супстанцијата под кожата. За сите оние кои тврдеа дека фаќањето магнет на кожата е лажно, ова видео целосно ги дискредитира, ова не може да се лажира.

И сега можеби најважната работа. Погледнете како реагира графен оксид на сигналот на мобилниот телефон. Обрнете внимание на тоа како се однесува веднаш штом мобилниот телефон се јави – бидејќи во тој момент мобилниот телефон ја интензивира комуникацијата со базната станица.

Сега кога имате слика во главата за тоа што е графен оксид и како се однесува, обидете се да замислите што ќе се случи со луѓето кои се полни со оваа супстанца, кога манипулаторите ќе ги вклучат / засилат нивните фреквенции. Дали ќе има масакр, дали ќе полуди, ќе се однесува како зомби… .. не знаеме. Тоа го знаат само оние кои го зачнаа сето ова од почетокот. А веројатно и ние наскоро.

 АНАЛИЗА НА КРВТА НА ВАКЦИНИРАНИ

Се разбира, ако сето ова е вистина, тогаш тој графин оксид треба да се види во крвта на вакцинираниот, и тоа се гледа. Можете да погледнете видео составено од тим од Infowars што споредува  вакцинирана крв со нормална крв.https://banned.video/watch?id=6140ef212dd08a286a628da2

Јасно се гледа графин оксид, кој создава необични структури, а црвените крвни зрнца се собираат во мали згрутчувања и заедно патуваат низ крвотокот. Разликите се навистина големи, доктор кој 30 години користи ваков тип на микроскоп (темно поле) вели дека никогаш не видел нешто слично.

Slika 1: Normalna krv, sa bijelom stanicom u sredini

Слика 1: Нормална крв, со бела клетка во средината

Slika 2: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, na sredini velika nepoznata struktura

Слика 2: Крв на вакцинирани; црвени зрна групирани во згрутчување, во средината голема непозната структура

Slika 3: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, i nepoznata struktura, koja prema riječima doktorice – raste i izbacuje niti (!)

Слика 3: Крв на вакцинирани; црвени зрнца групирани во згрутчување и непозната структура, која, според лекарот – расте и фрла конци (!)

Интересно, докторката вели дека овие работи ги наоѓа во западните вакцини Астразенека, Фајзер, Ј & Ј и Модерна, додека кинеските Синовац и Синофарм ги немаат овие појави. Потоа имаме анализа направена од доктори од клиниката Ројтинген во Германија, кои заедно со австриските колеги ја испитуваат крвта на вакцинираните луѓе со електронски микроскоп и откриваат застрашувачки работи. Невообичаени структури со изглед на метал, кои се менуваат и растат, во еден момент лекарот вели дека изгледа како микрочип.

Slika 4: Velika nepoznata struktura u krvi cijepljenih, koja se prema tvrdnji njemačkih doktora, razvila (narasla) nakon 3 mjeseca

Слика 4: Голема непозната структура во крвта на вакцинирани лица, која според германските лекари, се развила (се зголемила) по 3 месеци

Сето ова е целосно во согласност со симптомите што ги гледаме кај вакцинираните луѓе, а тоа е големата појава на згрутчување на крвта. Некои се појавуваат во ногата или раката, екстремитетите пецкаат, а некои се појавуваат во мозокот и предизвикуваат мозочен удар.

ЈАПОНИЈА ПОВЛЕЧЕ 2,6 МИЛИОН ВАКЦИНИ ПОРАДИ МАГНЕТСКИ СУПСТАНЦИ

Поради магнетните супстанции во вакцините против Ковид, Јапонија престана да дистрибуира вакцината на модерна. Тие откриле вкупно 2,6 милиони (прво 1,6 потоа уште 1 милион) дози кои содржат „непозната метална супстанција која реагира на магнетот“. Цензурираните западни медиуми објавија дека вакцината е повлечена поради „контаминација“, но секако не спомена магнети. Сепак, тоа беше официјално соопштение од министерството, а јапонските медиуми го објавија тоа.

ГРАФЕНСКИ СЕНЗОРИ НА АЕРОДРОМИ

Покрај медицинските аспекти, интересно е да се види како сензорите за графен веќе се инсталираат на некои аеродроми, кои наводно го откриваат Ковид од далечина. Еден од овие уреди се вика Aiskom Tower Sentinel, користи сензори за графен, и наводно може, далечински да го открие Ковид од околу 30 инчи подалеку.

La sentinella tech anti-Covid che sfrutta sensori al grafene per scovare i positivi

Тоа звучи како нешто од филмската серија Ѕвездени патеки. Дали навистина можете да верувате дека таков сензор може точно да открие вирус кај некого, истовремено разликувајќи го Ковид од обичната настинка, а тоа се и корона вируси? Или можеби тоа е контрола, откривање на количината на графен во крвта, така што никој не може да се извлече со лажен сертификат за вакцинација? Но, нема да навлегуваме во теории на заговор.

С ѐ е во оваа статија е 100% базирано на наука, и не корпоративно што ни е сервирано преку мејнстрим медиумите, туку најнапредното што постои. Сите докази се таму, и ако само 10% од ова е вистина, вакцинацијата со вакцини против Ковид треба веднаш да се прекине, додека с everything не се испита во детали. Но, наместо тоа, ние сме изложени на уцени и закани дека ќе го примиме по секоја цена што е можно поскоро. Научниците се целосно цензурирани, а само платениците од фармацевтската индустрија имаат пристап до медиумите. Затоа нема да ги најдете овие информации таму, и проверувачите на факти ќе ве убедат, и покрај вашите здрави очи, дека ова не е вистина, дека нема графин во вакцината и дека нема магнетизам. Дали е можно ова да е навистина голема завера, глобален план за депопулација и контрола на населението? Многу е можно. Овој текст би сакале да допре и до нашиот драг штаб, Владата, СДСМ – ДУИ и проверувачите на факти. Ова го правиме ова за да не можеме подоцна да кажеме: „не знаевме“. Кога вистината ќе излезе на виделина и кога ќе започнат судењата, ќе докажеме дека сте знаеле. И вие, драги читатели, споделете ги овие информации со пријателите и познаниците кои се доктори, научници, инженери. Овие луѓе треба да почнат да зборуваат. За секој што знае за оваа информација, и не прави ништо, оди на неговата совест што следува. И се чини дека с everything ќе се случи наскоро.

Извор:logicno